مقایسه عسل طبیعی با عسل تغذیه ای

نوشته شده توسط Super User on . Posted in Uncategorised

 نحل منفرد: برخی تصور می کنند عسل هایی که از تغذیه زنبور عسل به وسیله ی شکر حاصل می شوند طبیعی هستند. آنها شکر را به دلیل تولید شدن از چقندر ماده ای طبیعی می دانند و می گویند عسلی که از آن تولید شده هم طبیعی است. اما آیا این باور صحیح است؟

 

 

عسل تغذیه ای عسلی است که به وسیله ی تغذیه کلنی های زنبور عسل با محلول آب و شکر تولید می شود . عسل طبیعی عسلی است که با جمع آوری شهد گلها و فرآوری آن توسط زنبورعسل بدون افزودن هیچ گونه ماده خارجی دیگر تولید می شود.

 

بخش عظیمی از اعجاز درمانی عسل طبیعی متأثر از خواص گیاهان دارویی است. مواد مؤثره ی این گیاهان از طریق شهد گل های آنها وارد عسل می شوند. عسل های تغذیه ای از این موهبت کم بهره اند لذا نقشی نظیر عسل طبیعی را در درمان بیماری ها نمی توانند داشته باشند.

 

قسمت دیگری از خواص عسل مرتبط با آنزیم هایی است که زنبور عسل به شهد اضافه می کند. منشأ این آنزیم ها غدد موجود در بدن زنبور عسل است. در تولید عسل های تغذیه ای تا یک و نیم لیتر در روز محلول آب و شکر در اختیار یک کندو قرار می گیرد. در حالی که در طبیعت زنبورها شهد گلها را به تدریج جمع آوری می کنند. زنبوری که با تغذیه از محلول شکر عسل تولید می کند توان اضافه کردن مقادیر مورد نیاز آنزیم ها را متناسب با حجم شربت دریافت شده ندارد و عسل های تغذیه ای از حیث مقدار آنزیم های طبیعی موجود در آنها فقیر هستند.

 

یکی از راههای درمان برخی بیماری های زنبورعسل تغذیه زنبورها با آنتی بیوتیک ها است. متأسفانه گاهی افرادی که اقدام به تولید عسل های تغذیه ای می کنند ، در طول دوره ی تولید عسل ، افزودن آنتی بیوتیک به محلول آب و شکر را متوقف نمی کنند بنابراین احتمال آلوده بودن عسل های تغذیه ای به داروها وجود دارد.

 

ترکیب و نحوه ی هضم قندهای ساده ی عسل طبیعی موجب نیرو بخشی و احیاء اعضای بدن است . امروزه پزشکان اثبات کرده اند شکر که در تولید عسل تغذیه ای از آن استفاده می شود علت بسیاری از بیماری ها از چاقی گرفته تا سرطان های مختلف است. به گونه ای که از حیث مضرات ، شکر ، نمک و هروئین را در ردیف هم ارزیابی می کنند. به همین دلیل عسل های تغذیه ای را به دلیل وجود مقادیر بالای شکر می توان مضر نیز دانست.

 

دیده شده است در برخی از عسل های تغذیه ای برای شکستن مولکول و پایین آوردن مقدار ساکارز (شکر) موجود در آن اقدام به اضافه کردن آنزیم ها یا اسید های خاص شیمیایی می شود که این مواد نیز برای بدن مضر هستند.

 

رُس کردن از خصوصیات عسل طبیعی است. یکی از دلائل اصلی این پدیده در عسل وجود آنزیم های طبیعی در آن است. برخی فروشندگان عسل های تغذیه ای برای حذف کردن رقیب این باور را به مردم القاء می کنند که عسلی که رُس می کند شکرک زده و از شکر تولید شده است. با این ترفند برای رُس نکردن عسل های خودشان یک بار به عسل حرارت شدید می دهند. این عمل باعث می شود که تمام آنزیم های موجود در عسل که منشأ بسیاری از خواص و عامل رُس کردن آن هستند از بین بروند. از طرف دیگر حرارت شدید ماده ای سمی و خطرناک به نام هیدروکسی متیل فرفورال را در عسل به وجود می آورد که آن را از یک داروی شفا بخش به یک ماده ی بیماری زا تبدیل می کند.

 

 عسل های تغذیه ای معمولاً در بازار با عنوان عسل طبیعی عرضه می شوند و سبب سلب اعتماد مردم نسبت به فعالین زحمت کش و درست کار صنعت پرورش زنبور عسل هستند.

 

 

 

سایت نحل منفرد

 

www.healinghoney.ir

 

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Stroke
  • Quote
  • Smileys
  • :confused:
  • :cool:
  • :cry:
  • :laugh:
  • :lol:
  • :normal:
  • :blush:
  • :rolleyes:
  • :sad:
  • :shocked:
  • :sick:
  • :sleeping:
  • :smile:
  • :surprised:
  • :tongue:
  • :unsure:
  • :whistle:
  • :wink:
 
  • 1000 تعداد کاراکتر باقی مانده
   
 

تماس با ما

گروه پرورش زنبور عسل نحل منفرد

تلفن: 55 20 90 55 - 021 

تلفن همراه: 09125393457

رایانامه: zolfonoon85@yahoo.com